Women's Workwear
Women’s WorkwearWomen’s WorkwearWomen’s WorkwearWomen’s WorkwearWomen’s WorkwearWomen’s WorkwearWomen’s WorkwearWomen’s WorkwearWomen’s Workwear

Overall Dames

€55.00

De Women’s Workwear dames overall is getailleerd en afgewerkt met verfijnde details. Elegant en vrouwelijk! De dames overall heeft een mooie pasvorm en is van goede kwaliteit (100% katoen).

De dames overall heeft coupenaden aan de voorzijde van de overall en elastiek in de rug, zodat de taille mooi wordt geaccentueerd. De manchetten zorgen ervoor dat de overall sluit rondom de polsen. Tevens kun je de mouwen van de overall omhoog knopen met een bandje en bevestigen aan het knoopje op de bovenarm, zodat je mouwen niet los vallen. De overall beschikt verder over twee diepe insteekzakken.
In de maten is rekening gehouden met een overmaat, zodat je de overall over je kleding kunt dragen. Let op; de groen-grijs en navy blauwe dames overall zijn voorzien van het Women's Workwear logo in dezelfde kleur als de overall.

De dames overalls zijn vrijgesteld van BTW.

Op dit moment is helaas alleen maat S en maat XL nog op voorraad! Nieuwe voorraad zal even op zich laten wachten. Wil je weten wanneer de dames overalls er weer zijn? Stuur dan even een mailtje, dan hou ik je op de hoogte.

Wissen
SKU: niet beschikbaar