Veelgestelde vragen

De overall wordt in principe binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd, mits voorradig. Eerder kan in overleg, neem telefonisch of per email contact met mij op!


De dames overall kan vrijblijvend gepast worden op locatie in Loenen aan de Vecht. Bel of stuur een email voor een afspraak! Daarnaast staat Women’s Workwear regelmatig op evenementen waar de overall gepast kan worden. Kijk voor de komende evenementen op de Women’s Workwear Facebook pagina.


De dames overall is in principe bedoeld om over je kleding te dragen, er is rekening gehouden met een overmaat. Over het algemeen staat Women’s Workwear maat S voor kledingmaat 36 / 38, een M voor maat 40, een L voor maat 42 en XL voor maat 44.
De overalls zijn allemaal lang.


De dames overall kan gratis omgeruild worden voor een andere maat. Aan retourneren zijn ook geen extra kosten verbonden, mits de overall onbeschadigd en ongebruikt retour wordt gezonden. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.


De dames overall kan op maximaal 50°C gewassen worden.


Women’s Workwear levert ook in het buitenland. Wanneer je de dames overall wenst te ontvangen in het buitenland zal een meerprijs gelden voor de verzendkosten. Neem telefonisch of per email contact op voor meer informatie.